Fotoshoots bij Paard dans met mij

 

Vanaf nu bied Paard dans met mij ook fotoshoots aan! Wil jij een mooie shoot waar de liefde tussen mens en dier van af spat? Een mooi portret of actie foto? Dan ben je bij Paard dans met mij Fotografie aan juiste adres. Ik fotografeer met een CANON Mark 5D IV en een f2.8 70-200 lens. Ik fotografeer door heel Nederland, dus ook bij jou!

 

Benieuwd naar mijn foto's, bekijk dan mijn portfolio's onderaan deze pagina!

Voor een leuke betaalbaar tarief maak ik foto's van jou, je paard en/of hond. Andere dieren zijn ook mogelijk.

Een mooie herinnering van je dier. Je kan  mij ook inhuren als wedstrijd fotograaf, eventueel met groom service erbij (prijs is overleg). 

Pakketprijzen zijn exclusief reiskosten. Paard dans met mij hanteert algemene voorwaarden tijdens een fotoshoot. Door een fotoshoot te boeken ga je hiermee automatisch akkoord. Door op algemene voorwaarden te klikken in het menu hierboven kom je op de juiste pagina.


Hoe gaat paard dans met mij fotografie te werk.

De fotoshoot moet voor mens en paard ontspannen en plezierig zijn, daarom neem ik alle tijd, en pas ik mezelf aan mens en dier.  Gemiddeld reken ik een  uur voor een fotoshoot. Zoeken we samen naar de mooiste plekken, dit hoeft niet perse bos te zijn,op een stal of weiland kan ik mooie foto's maken. Ik vind het juist een leuke uitdaging om ook op minder mooi plekken toch de connectie tussen mens en dier te fotograferen.  Tijdens een fotoshoot heb je keuze uit portret, actie of rijfoto's.  Je kan ook een combi boeken, graag dit van te voren melden als je ook wilt rijden, zodat ik hier rekening mee kan houden omdat  je vaak langer bezig bent.

 

Tijdens de shoot maak ik gebruik van een speciale biothane fotohalster. Deze is  veilig/fijn te gebruiken met actie foto's. Ik heb verschillende manieren om de aandacht van het paard te trekken, zodat de oren naar voren staan. Om het voor mij gemakkelijker te maken kan het handig zijn om een extra hulp te vragen, bijv een stalgenoot.  Dit is uiteraard niet verplicht.

Prijzen

Pakket Budget  

  8 foto's op web formaat met klein logo & op groot formaat zonder logo voor eigen prive gebruik.

  •  Ecl.reiskosten, reiskosten zijn

€0.20 per gereden km.

€50.-

Pakket Normaal 

  10 foto's op web formaat met  klein logo & op groot formaat zonder logo voor eigen prive gebruik.

  •  Ecl.reiskosten, reiskosten zijn

    €0.20 per gereden km.

€65

Pakket Luxe

• 12 foto's op web formaat met klein logo & op groot formaat zonder logo voor eigen prive gebruik.

  •  Ecl.reiskosten, reiskosten zijn

    €0.20 per gereden km.

€80

Pakket meerdere dieren op 1 locatie.

Vanaf  4 dieren/personen op 1 locatie.  Alles is mogelijk, wordt er gereden dan graag vooraf melden

• 5 foto's op web formaat met klein logo & op groot formaat zonder logo voor eigen prive gebruik.

  •  Ecl.reiskosten, reiskosten zijn

€0.20 per gereden km.

€40

per persoon / dier.


Extra foto's bij bestellen is mogelijk vanaf €5.- zonder logo. Je krijg dan de foto met logo gratis erbij, hoe gaaf is dat. Doormiddel van een galerij kan je zelf je foto's uitzoeken, de galerij wordt via mail verzonden met alle informatie.

Portfolio

Benieuwd naar mijn eerdere werk of op zoek naar inspiratie voor de nabewerking van je foto's? Bekijk dan hier mijn portfolio's! 

Voor meest recente portfolio verwijs ik je door naar mijn instagram of facebook pgina