Fotoshoots

Wil jij een mooie shoot waar de liefde tussen mens en dier van af spat? Een mooi portret of spectaculaire actie foto's? Dan ben je bij Paard dans met mij Fotografie aan juiste adres! Ik fotografeer met een CANON MARK 5D IV en een f2.8 70-200 lens. 

Voor een leuk, betaalbaar tarief maak ik foto's van jou, je paard en/of hond. Andere dieren zijn ook mogelijk. Je kunt mij ook inhuren als wedstrijd fotograaf, eventueel met groom service erbij (prijs in overleg). De pakketten zijn exclusief reiskosten. Ik fotografeer door bijna heel Nederland!


Guasha

Guasha is een ontspannende schraaptechniek uit Zuidoost-Azie, die kan helpen bij onder andere het opheffen van blokkades, verbeteren van doorbloeding, ontspanning en nog veel meer. Bekijk ook de pagina over guasha. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Voor Guasha kun je zowel losse behandelingen als een pakket afnemen.


Lessen

In 2018 behaalde ik mijn opleiding tot Instructeur Academische Rijkunst aan de Human & Horse Academy.

Mijn drive en motivatie voor het lesgeven is de prachtige groei die ik mag meemaken bij iedereen waar ik kom. Een combinatie niet alleen zien groeien in de training, maar ook als partnerschap en de energetische band die er gedeeld word! Mensen vanuit positieve energie begeleiden zodat jij alles kunt bereiken samen met je paard.


Online basiscursus grondwerk

Heb jij nou altijd al op je eigen tempo de grond beginselen van het trainen vanaf de grond willen leren? Dat kan! Tijdens deze cursus neem ik je mee in de basis van het grondwerken. We behandelen onderwerpen als de grondwerk positie, de startoefeningen en het aanleren van de eerste oefeningen aan de hand. 

Op deze manier hoop ik dat je op een hele laagdrempelige manier kennis kan maken met grondwerk!