Aanbod

Privélessen

Tijdens een privéles is er alle aandacht voor jou en je paard als combinatie. Wat je precies in je les wil behandelen is aan jou, er is mogelijkheid tot grondwerk, longeren en werken aan de hand of een combinatie van. Tijdens een privéles krijg je altijd 1 op 1 les van mij, ongeveer 45 minuten. Tijdens een privéles is er meer ruimte voor begeleiding en coaching tijdens de les en hebben we meer tijd en ruimte om oefeningen door te pakken.


Duolessen

Liever samendoen? Dat kan ook! Bij Paard dans met mij is er mogelijkheid tot het boeken van een duoles. Tijdens een duoles ga je samen met je paard aan de slag, met nog een vriend(in) of stalgenoot. Je bent dus met twee combinaties aan het werk tijdens deze les. Duolessen zijn niet alleen gezellig, maar ook ontzettend leerzaam, je kunt elkaar naast de lessen helpen en er is ruimte om ook zelfstandig even aan de slag te gaan. Elke combinatie is uniek, hierdoor help ik je oefeningen aanleren op een manier die bij jou en je paard past, ook tijdens een duoles. Ik pas me uiteraard aan op het niveau, hierdoor kun je ook met verschillende niveaus prima een duoles boeken.

Liever alleen les maar wel besparen? Boek dan elk een privéles van een halfuur. Zolang jullie op dezelfde stal staan (of binnen een straal van 10 km bereikbaar zijn vanaf postcode 3711AS) kun je dan alsnog gebruik maken van het tarief van de duoles.


Les met mijn paard

Geen eigen paard, of wil jij graag leren wat grondwerk is? Of wil je graag een keer aan het werk met een paard wat al opgeleid is? Het is ook mogelijk om les te krijgen met mijn paard Stanley! Stanley kan je helpen alle kneepjes van het vak te leren. Lessen met mijn paard is alleen mogelijk bij mij op stal, in Nijkerk. Je hoeft hier verder niks voor mee te nemen, alle materialen zijn aanwezig. Deze les is op inhoud hetzelfde als een privéles en word ook weer aangepast op je eigen niveau.


Guasha

Guasha is een ontspannende schraaptechniek uit Zuidoost-Azie, die kan helpen bij onder andere het opheffen van blokkades, verbeteren van doorbloeding, ontspanning en nog veel meer. Bekijk ook de pagina over guasha. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Voor Guasha kun je zowel losse behandelingen als een pakket afnemen.

Pakket 1: 5 strippenkaart -  Elke 4-6 weken (op afspraak en in overleg) een behandeling voor je paard, je ontvangt op de 7e behandeling 50% korting.

Pakket 2: 10 strippenkaart - Elke 4-6 weken (op afspraak en in overleg) een behandeling voor je paard, de 11e behandeling ontvang je gratis.


Wellness-Dag

Organiseer een heuse wellness-dag bij jou op stal! Tijdens een deze dag kan ik meerdere paarden bij jou op stal behandelen en verwennen. Ook laat ik je zelf ervaren wat Guasha doet door middel van een korte rugbehandeling voor jezelf. Een wellness-dag boeken is mogelijk vanaf 3 tot 5 paarden op dezelfde stal. Als organisator van deze dag ontvang je 50% korting op de behandeling van je eigen paard!


Warming up Guasha + Grondwerkles

Een combinatie van Guasha en grondwerk? Dat kan! Voor de les geef ik je paard een korte, versterkende Guasha behandeling van 15 tot 20 minuten, een warming-up zodat je paard goed van start kan gaan in de les.

Mijn werkgebied ligt in een straal van 40 tot 45 kilometer vanaf postcode 3711AS, in Austerlitz. Ik geef lessen in de regio’s Utrecht, Hilversum en Nijkerk. Heb je meerdere personen op een locatie buiten deze straal? Neem dan even contact met mij op.

Prijslijst lessen

Dienst Tijd - Prijs
Privéles 45 minuten - € 40
Duoles - samen 60 minuten - € 60 (€ 30 p.p.)
Duoles - apart 30 minuten - € 30
Les met mijn paard 45 minuten - € 50

Prijslijst Guasha

Dienst Prijs
Intake & eerste behandeling € 60
Vervolgafspraken € 50
Pakket 1 € 250, 7e behandeling 50% korting
Pakket 2 € 500, 11e behandeling gratis
Wellness-dag op stal € 70 per combinatie paard & mens, 50% korting voor jou als organisator
Warming up Guasha & Grondwerk les € 70

Meer informatie over mijn diensten of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mijn mail (paarddansmetmij@gmail.com) of via Whatsapp (06-46385707).