Reviews van klanten

Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en kunde bij alles wat ik aanbied. Mede hierdoor vind ik het ook heel belangrijk om te blijven checken bij mijn klanten hoe ze dit ervaren en heb ik veel aan hun reviews. Heb jij nou zelf les of een andere dienst van mij afgenomen en wil jij hier ook graag een review over plaatsen? Dat kan! Onderaan deze pagina vind je het formulier. Benieuwd wat mensen over mijn lessen zeggen? Bekijk de achtergelaten reviews hieronder.

 

Leonie – “Ik ben altijd opzoek naar manieren om het beste uit zowel mijzelf als mijn paard te halen, en dus was ik mij aan het verdiepen in academisch grondwerk. Toen kwam ik Willeke tegen. Afspraak gemaakt voor een eerste les, en dat smaakte naar meer! Ze kijkt naar het gehele plaatje, en neemt ook de tijd om dingen uit te leggen. Ik ben van mezelf best visueel aangelegd, dus als ik iets niet snap wat uitgelegd is in woorden, doet Willeke het ook aan me voor. Zo weet ik waar ik naar moet kijken, op moet letten, en wat ik moet leren voelen. Als de eerste aanpak niet helemaal het gewenste effect heeft, heeft Willeke nog een hele truckendoos aan andere manieren en soorten aanpak waar altijd wat tussen zit dat beter voor ons werkt. Niet alleen helpt ze de combinatie verder te komen op het gebied van academisch werken aan de hand, maar is het ook nog eens een heel gezellig mens met het hart op de goede plek, en kletsen we tussendoor ook nog wat af. Daardoor voelde ik me ook echt gezien, en werd het niet 'even snel lessen en weer weg', het is allemaal heel persoonlijk. Een echte aanrader voor als je opzoek bent naar iemand die weet waar ze over praat, geduldig uitlegt en ook nog eens super gezellig is!”

 

Mandy – “Sinds een paar maanden les ik samen met mijn friese ruin Yelte bij Willeke. Wij hadden al best veel grondwerk ervaring maar ik wilde graag alles nog wat meer verfijnen en vooral nieuwe dinge bijleren. Inmiddels zijn we 5 lessen verder en we maken sprongen vooruit! Ook mijn vriend is inmiddels met zijn verzorgpaard gestart met lessen grondwerk van Willeke. Hij begint echt bij de basis en leert zeer veel van de lessen. Willeke neemt ruim de tijd en heeft veel geduld. Alles wordt uitgebreid uitgelegd en geoefend waar je dan zelf weer verder mee kunt trainen.

Kortom, wij zijn beide tevreden en raden Willeke zeker aan!”

 

Natascha – “Na een pittige blessure van mijn ruin wilde ik graag verder met het gymnastiseren van mijn kruiding Fjord en kwam met Willeke in contact. Willeke is een enthousiaste, gezellige instructrice, komt met zeer duidelijke uitleg en goede oefeningen. Zowel mijn paard als ikzelf gaan met sprongen vooruit. Superleuk om samen met je paard te werken aan al deze oefeningen in de academische rijkunst op de grond. Heb echt de smaak te pakken met deze methode! Mijn shetlander mag straks ook.”