Algemene Voorwaarden lessen en guasha behandelingen.

Door een (proef)les te plannen bij mij, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.

Paard dans met mij is niet aansprakelijk voor eventuele (materialistische) of letsel schade. En valt onder eigen risico. 

 

Rijlessen is in overleg mogelijk maar dit valt onder eigen risico. Met het aanvragen van rijlessen ga je hier mee akkoord. Cap en goed rijkleiding/schoensel is verplicht.

 

Algemene voorwaarden Guasha en workshop guasha:

Vooraf gaande van de guasha behandeling dient er een formulier ingevuld te worden. 

Paard dans met mij is niet aansprakelijk voor eventuele schade bij mens/paard tijdens een guahsa behandeling. Het mee doen van de workshop is op eigen risico.  Door een behandeling/worskhop te nemen ga je hier mee akkoord. Paard dans met mij gaat tijdens een behandeling professioneel te werk en stemt af op het paard. 

Paard dans met mij  kan niet aansprakelijk worden gesteld, indien behandeling(en) niet het gewenste resultaat opleveren. Paard dans met mij  is slechts aansprakelijk wanneer er sprake zou zijn van grove schuld, nalatigheid of opzet. Deze aansprakelijkheid dient alsdan te worden vastgesteld door een deskundige.

 

Een guahsa behandeling is nooit een vervanging van een dierenarts of ander deskundige. Guasha dient als ondersteuning en mag ook geen diagnoses maken. 

 

Algemene voorwaarden Clinic

Clinic kan gegeven worden vanaf 5 personen. Prijs incl. reiskosten is in overleg. Er dient vooraf betaald te worden. Het totale afgesproken bedrag dient 2 weken voor aanvang van datum betaald te zijn.  

Kan je niet meld je dan tijdig af uiterlijk 1 week voor afgesproken datum, meld je daarna pas af dan krijg je geen geld terug of dien je zelf voor vervanging te zorgen. In goed overleg is veel mogelijk.   

 

Door weeromstandigheden, ziekte (corona) of ziekte (besmettelijke ziektes) bij paarden kan de clinic verplaats of geannuleerd worden. (geld terug). Door afzegging zonder goede rede wordt er geen geld terug gegeven.

 

Afmelding lessen:

Kan je onverwacht niet lessen? Meld dit dan tijdig af! liefst 24 uur van te voren tot uur van de afgesproken les. Ben ik al onderweg dan worden de bezinekosten in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden Fotoshoots Paard dans met mij.

  • De bedragen van de pakketten zijn exclusief reiskosten, tenzij anders schriftelijk overeengekomen is.
  • Paard dans met mij is NIET aansprakelijk voor eventuele schade tijdens de fotoshoot. Je bent als  klant is zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor zijn/haar eigendommen tijdens de fotoshoot.
  • Op alle gemaakte foto’s door Paard dans met mij Fotografie rust auteursrecht. Het is NIET toegestaan om de foto’s te kopiëren, bewerken of na te maken en dit op social media te plaatsen zonder toestemming (schriftelijk) van Paard dans met mij.
  • Alle foto’s gemaakt door Paard dans met mij mogen niet zonder schriftelijk  toestemming door gestuurd worden naar bedrijven of leesbladen of andere derde.
  • Wil jij toch graag een foto die gemaakt is door Paard dans met mij voor derde te gebruiken dient dit met  toesteming (schriftelijk)gevraagd te worden.
  • Bij het boeken van een fotoshoot of het bijbestellen van foto’s  koopt u niet het auteursrecht af, u ontvangt enkel een licentie.
  • Bij het boeken van de fotoshoot geeft de klant automatisch akkoord/toestemming dat Paard dans met mij de foto’s gebruik mag worden voor promotiedoeleinden/social media. Mocht je dit niet willen geeft dit dan schriftelijk door voor het plaats vinden van de fotoshoot.
  • Bij slechte weer omstandigheden kan het voorkomen dat de fotoshoot niet door gaat, dit gaat altijd in overleg met de klant en Paard dans met mij en wordt de afspraak verzet.
  • Bij ontevredenheid krijgt de klant in geen geval zijn/haar geld terug. Hij/zij kan in dit geval de klacht indienen, waarna Paard dans met mij zal kijken wat zij voor hem/haar kan betekenen en een eventuele oplossing/tegemoetkoming mits de klacht terecht is.