Guasha Workshop voor Paarden:.

Ben jij een paardenliefhebber en altijd op zoek naar manieren om het welzijn van je paard te verbeteren? Deze workshop biedt niet alleen een unieke kans om meer te leren over de voordelen van Guasha voor paarden, maar je krijgt ook hands-on ervaring met mijn paarden, Stanley en Maximus. Bovendien ontvang je een gratis e-book over Guasha, zodat je alle kennis bij de hand hebt.

 

Wat Is Guasha?

Guasha is een traditionele Chinese geneeswijze die al eeuwenlang wordt toegepast op zowel mensen als dieren. Het is een techniek waarbij een speciale schraper gebruikt wordt om de huid te masseren en de bloedcirculatie te verbeteren. Bij paarden kan Guasha helpen om spierspanningen te verlichten, de mobiliteit te verbeteren en het algehele welzijn te bevorderen.

 

Hoe Ziet de Workshop Eruit?

De workshop is praktijkgericht en persoonlijk. Ik demonstreer eerst op één kant van het paard hoe je Guasha correct toepast. Vervolgens krijg jij de kans om met begeleiding de andere kant te behandelen. Dit geeft je de unieke mogelijkheid om direct ervaring op te doen en te leren hoe je deze techniek zelfstandig kunt toepassen.

 

Programma van de Workshop:

  1. Demonstratie van de Guasha techniek op 1 van mijn paarden
  2. Praktijkoefening waarbij je zelf aan de slag gaat.
  3. Vragenronde en afsluiting.

 

Waarom Deelnemen?

Dit is een unieke kans om meer te leren over een eeuwenoude techniek die het welzijn van je paard kan verbeteren. Niet alleen krijg je praktische ervaring met begeleiding, maar je ontvangt ook een gratis e-book om je kennis te verdiepen. Daarnaast is dit een geweldige manier om andere paardenliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. En krijg je op de dag zelf een gratis guasha steen die je mag houden. 

 

Wat Je Kunt Verwachten:

  • Diepgaand inzicht in de voordelen en toepassingen van Guasha voor paarden.
  • Hands-on ervaring met professionele begeleiding.
  • Een gratis e-book over Guasha.
  • gratis guasha steen (geen officiële paardenschraper, Wil je die wel komen er kosten van die steen erbij, van te voren aangeven zodat ik deze kan bestellen)

 

Praktische Informatie

De workshop vind plaats op Ludmilla hoeve in nijker. Of op locatie

Interesse?

Ben jij klaar om een diepere band met je paard te ontwikkelen en meer te leren over de voordelen van Guasha? Meld je dan nu aan voor deze unieke workshop. Bestel dan nu je ticket  via de winkel wagen en vul het inschrijf formulier.

 

Komt voor jouw de datum en tijden niet uit? neem dan gerust contact met mij op.