Willeke Koopman

Mijn naam is Willeke Koopman (14-10-1987) en ik ben vanaf mijn 7e al te vinden tussen de paarden. Naast mijn passie voor paarden heb ik ook een opleiding gevolgd tot paraveterinair. Momenteel heb ik twee paarden in mijn bezit, Stanley en Maximus en heb ik ook gezelschap van mijn Duitse herder Enya.

 

Naast mijn passie voor dieren heb ik ook een passie voor dieren fotografie! Ik fotografeer met een spiegelreflex camera canon 850D en een 75-300 canon lens.  Het geeft mij vee voldoening na hoe blij klanten zijn met de foto's.  

 

Sinds 2021 ben ik ook afgestudeerd als Guasha-Therapeut, ook bij de Human & Horse Academy. Hierin blijf ik mezelf natuurlijk ook doorontwikkelen. Ben je benieuwd naar wat Guasha voor jou en je paard kan betekenen? Klik dan hier of klik op het kopje “Guasha”.

 

Naast de guasha opleiding heb ik de opleiding tot instructeur Academisch Rijkunst bij de Human & Horse Academy gevolgd. Deze heb ik succesvol afgerond en ben ik bevoegd om combinaties te trainen vanaf de grond. Zelf ben ik al een aantal jaren actief in het trainen vanaf de grond, mede hierdoor heb ik mijn haflinger Stanley opgeleid tot het M1 dressuur.

 

Naast deze opleidingen volg ik met regelmaat clinics en workshops om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van paarden en grondwerk. Natuurlijk ben ik ook altijd te vinden op de Mastertrainingsdagen op de Human & Horse Academy om de kennis en vaardigheden scherp en up-to-date te houden, je bent immers nooit uitgeleerd! Zo ben ik ook aangesloten bij het Human & Horse Academy platform en doe ik veel zelfstudie op veel onderwerpen rondom het paard, zoals biomechanica, training, management en voeding.

 

Mijn Opleidingen

Jaar Opleiding
2005 tot 2011 Opleiding Paraveterinair
2018 Instructeursopleiding Academische Rijkunst – Human & Horse Academy
2021 Opleiding tot Guasha-therapeut – Human & Horse Academy
2022 Dierenhealer opleiding Guidance Academy
2022 - heden Online cursus paarden fotografie Ryanne marije Academy

Gevolgde workshops en clinics

Jaar Workshop of clinic
Februari 2017 Workshop "Longeren met dubbele lijnen"
Januari 2019 Theorie clinic Bent Branderup
Juli 2019 Theorie clinic Bent Branderup
2020 Online Cursus "In verbinding met je paard" - Paard en Intuïtie

Behaalde Certificaten en diploma's aan de Human & Horse Academy

Diploma
Theorie examen Human & Horse Instructeur
Grondwerk auditie
Longeer auditie
Theorie Guasha-therapeut
Praktijkexamen Guasha-therapeut

Bekijk hieronder de videos over mijn longeer- en grondwerk auditie.