Guasha Workshop

Vanaf 1 februari 2022 is het ook mogelijk om een workshop Guasha te boeken bij Paard dans met mij! Tijdens deze workshop leer je hoe je zelf je paard een versterkende behandeling kan geven, zo kun je je eigen paard ondersteunen.

Een versterkende behandeling is ontspannend voor je paard zodat je paard alles even lekker los kan laten. Je brengt de doorbloeding lekker op gang zodat energie kan stromen. Naast de ontspanning van deze behandeling werkt het ook als fijne warming-up voor je paard! De behandeling kun je bijvoorbeeld doen voor of juist na een training om te helpen de verzuring te minderen.

 

Nu kun je zelf leren hoe je je paard hiermee kan ondersteunen! Tijdens een workshop leer ik je de basisbeginselen van Guasha. Wil je na de workshop meteen aan de slag met de Guasha en de paardenschraper? Neem dan even contact met mij op, zo kan ik er een voor je bestellen en meenemen. Zelf heb ik een aantal andere Guasha stenen (die je ook kan gebruiken bij je paard) op voorraad, de paardenschraper niet.

 

Een workshop is te boeken vanaf 1 persoon tot maximaal 4 personen. De workshop kan vanaf 1 op 1 of 2 personen te gelijk.

Een workshop Guasha is €50-. Per persoon, exclusief reiskosten en exclusief Guasha steen. Wil je de schaper mee bestellen? Neem dan even contact met mij op. Bestel je wel een schraper mee? Dan dien je die van te voren besteld en betaald te hebben. Voor de workshop ontvang je mijn e-book over Guasha, hierin vind je informatie over wat het doet en wat je gaat leren. Het is handig om deze even door te lezen voor we aan de slag gaan met de workshop.

Let op: Heeft jou paard (zware) klachten waarbij een diepere behandeling nodig is? Dan heb je altijd een opgeleide therapeut nodig, dit om verdere schade te voorkomen. Je paard dient gezond te zijn, niet drachtig en niet onder medicatie te staan om mee te kunnen doen met de workshop.

Met deze basis kun je wel je paard ondersteunen, bijvoorbeeld tussen deze zwaardere behandelingen in. Interesse? Stuur dan een mail naar Paarddansmetmij@gmail.com.