Aanbod

Paardenfotografie (honden zijn ook mogelijk)

Pakket 1: Budget  €60.-

*  6 foto's op web formaat met klein logo.

* 1 foto's hoge resolutie zonder logo (keuze uit de 6 (foto's) voor prive-gebruik.

Pakket 2: Normaal €75.-

*  8 foto's op web formaat met  klein logo

* 2 foto's na keuze (vanuit de 8 foto’s) zonder logo voor prive-gebruik.

Pakket 3: Luxe €90.-

*10 foto's op web formaat met klein logo

* 3 foto's op hoge resolutie (kiezen uit de 10 foto's) zonder logo voor prive-gebruik.

Pakket 4: Stal fotoshoot: 50€ per persoon.

Vanaf  4 dieren/personen op 1 locatie.  Alles is mogelijk, wordt er gereden dan graag van te voren melden.

5 foto's op web formaat met klein logo.

1 foto naar keuze (vanuit de  5 foto’s) zonder logo voor prive gebruik.

Guasha voor het paard.

Guasha

Guasha is een ontspannende schraaptechniek uit Zuidoost-Azie, die kan helpen bij onder andere het opheffen van blokkades, verbeteren van doorbloeding, ontspanning en nog veel meer. Bekijk ook de pagina over guasha. Een behandeling duurt ongeveer een uur. Voor Guasha kun je zowel losse behandelingen als een pakket afnemen.

Pakket 1: 5 strippenkaart -  Elke 4-6 weken (op afspraak en in overleg) een behandeling voor je paard, je ontvangt op de 7e behandeling 50% korting.

Pakket 2: 10 strippenkaart - Elke 4-6 weken (op afspraak en in overleg) een behandeling voor je paard, de 11e behandeling ontvang je gratis.

Guasha workshop.

Wil jij graag zelf leren je paard een versterkende guasha behandeling te geven? Zodat je paard tussen de diepere behandelingen beter kan ondersteunen, of om je paard een lekkere ontspannende behandeling te geven. Dan kan ik jou een workshop geven.

Wellness-Dag

Organiseer een heuse wellness-dag bij jou op stal! Tijdens deze dag kan ik meerdere paarden bij jou op stal behandelen en verwennen. Een wellness-dag boeken is mogelijk vanaf 3 tot 5 paarden op dezelfde stal. Als organisator van deze dag ontvang je 50% korting op de behandeling van je eigen paard!

Privélessen

Tijdens een privéles is er alle aandacht voor jou en je paard als combinatie. Wat je precies in je les wil behandelen is aan jou, er is mogelijkheid tot grondwerk, longeren en werken aan de hand of een combinatie van. Tijdens een privéles krijg je altijd 1 op 1 les van mij, ongeveer 45 minuten. Tijdens een privéles is er meer ruimte voor begeleiding en coaching tijdens de les en hebben we meer tijd en ruimte om oefeningen door te pakken.

Duolessen

Duolessen zijn mogelijk vanaf 2 personen op delfde stal. Je hebt dan ieder een half uur les voor 30€ per persoon.  Prijslijst Guasha

Dienst Prijs
Intake & eerste behandeling €70
Vervolgafspraken € 60
Pakket 1 € 250, 7e behandeling 50% korting (6 behandelingen)
Pakket 2 € 500, 11e behandeling gratis ( 10 behandelingen)
Wellness-dag op stal € 70 per combinatie paard & mens, 50% korting voor jou als organisator
Warming up Guasha & Grondwerk les € 70
Guasha workshop inlc. GRATIS E-book. € 70

Mijn werkgebied ligt in een straal van 40 tot 45 kilometer vanaf postcode 3711AS, in Austerlitz. Ik geef lessen in de regio’s Utrecht, Hilversum en Nijkerk. Heb je meerdere personen op een locatie buiten deze straal? Neem dan even contact met mij op. Ook is er een mogelijkheid tot routes rijden max uur rijden van 3711AS. Voor fotoshoots rij ik bijna door geheel Nederland, de shoot is excl.reiskosten.

Meer informatie over mijn diensten of overleggen over de mogelijkheden? Neem dan contact op via mijn mail (paarddansmetmij@gmail.com) of via Whatsapp (06-46385707).